IPM timber - С ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

IPM TIMBER е бързо развиваща се компания, посветена на пълното удовлетворение на клиентите си, чрез постоянното усъвършенстване във всичко, което правим и продаваме.

Големият опит на компанията в дърводобива и първичната обработка на дървесина ни отведе в разработването на крайни продукти, изцяло изработени от масив. Ние разбираме целия дълъг път на всяко едно дърво от отглеждането му, до това то да се превърне в продукт с високо качество за крайния потребител.

Основните ни продукти са дъбови маси, интериорни масивни стъпала, многослоен дъбов паркет, както и масивни плотове и плоскости. Към момента, предимно изнасяме продукти за западноевропейските страни, но поради големия интерес  и многото запитвания, които получаваме ежедневно – решихме да отделим подобаващо внимание и на нашия пазар. Именно затова взехме решението да обновим нашия сайт и да обогатим гамата си от продукти.

 

Това, което е  ВАЖНО да знаете за нас и което може би ни отличава от повечето колеги в бранша е:

        Работим предимно с Дъб;

        Разполагаме със стегнат асортимент от продукти, защото сме на мнение, че качеството е преди количеството. Това ни позволява  кратки срокове за изпълнение на поръчките;

        Дългогодишната ни работа с чуждестранните и доста взискателни партньори  ни е научила да подържаме  високо качество на продукцията, за което се изисква ежедневно да обръщаме внимание дори и на най-малките детайли;

        Изпълняваме и индивидуални поръчки;

        Фабриката ни разполага с висок клас машини, но въпреки това всеки продукт, който излиза от нея изисква голяма доза лично отношение посредством полагането на ръчен труд в дообработката му.

 

 

 

 

Защо да изберете нас?

Гаранция

На всички наши продукти предлагаме от 2 до 5 години пълна гаранция.

Връщане и замяна

Всеки от нашите продукти може да бъде върнат или заменен до 30 календарни дни.

Срокове

Работим в кратки срокове, дори и при индивидуални поръчки, без компромис в качеството.

Add to cart